Wft Zorg 2016

Wft Zorg 2016

Wft Zorg 2016

Deze opleiding is bedoeld voor financieel adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen krediet en voor medewerkers bij financieel dienstverleners met inhoudelijk klantcontact op het gebied van zorgverzekeringen.

Meer info

Deze opleiding is bedoeld voor financieel adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen krediet en voor medewerkers bij financieel dienstverleners met inhoudelijk klantcontact op het gebied van zorgverzekeringen. Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel adviseren wij u de opleiding "Omgaan met klanten" te volgen omdat dit de basis is van onze andere Wft opleidingen.

Structuur van de opleiding
 Verzekeringen
 Het Nederlands zorgstelsel
 De kring van de Verzekerden van de Zorgverzekeringswet
 Toezicht, klachten en geschillen
 Polisbeheer
 Financiering
 Dekking
 Oefenvragen, competenties en gedrag
 Claim afhandeling 

Vooropleiding
Om deze opleiding te volgen heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Wel adviseren wij u de opleiding "Omgaan met klanten" te volgen omdat dit de basis is van onze andere Wft opleidingen.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit negen modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module bent u gemiddeld enkele uren studietijd kwijt.

Examen
Het examen is niet inbegrepen bij deze opleiding. U kunt zich aanmelden bij een erkend exameninstituut op basis van haar voorwaarden.

Proefles en start opleiding
U kunt direct en zonder kosten een proefles volgen via de knop hierboven. U kunt uw opleiding direct starten via de knop 'Probeer' hierboven.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis uitsluitend via een gesprek wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan zoals kabel. Het is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedback formulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Na afloop van de opleiding ontvangt u een digitaal certificaat na het invullen van een feedback formulier.

Disclaimer © 2015/2016
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Aan de vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.