Wft Inkomen 2016

Wft Inkomen 2016

Wft Inkomen 2016

De inkomensadviseur adviseert over inkomensrisico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De inkomensadviseur die valt onder de Wet op het financieel toezicht (Wft) moet in het bezit zijn van het diploma Wft Inkomen.

Meer info

Het onderdeel Wft Inkomen is een nieuw diploma dat gehaald kan worden (niet inbegrepen). De overheid heeft ervoor gekozen om de advisering rond inkomensverzekeringen niet meer onder Wft Schade te laten vallen. Een logische wijziging omdat er steeds meer regelgeving is gekomen rondom het onderwerp inkomensvoorzieningen. Verder versobert de overheid de sociale zekerheid steeds verder. Advisering op het gebied van inkomensvoorzieningen is tegenwoordig niet iets wat de adviseur er even bij doet. 

Deze opleiding is bedoeld voor de inkomensadviseur die adviseert over inkomensrisico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De inkomensadviseur die valt onder de Wet op het financieel toezicht (Wft) moet in het bezit zijn van het diploma Wft Inkomen. Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel adviseren wij u de opleiding "Omgaan met klanten" te volgen omdat dit de basis is van onze andere Wft opleidingen.

Structuur van de opleiding
 Inleiding advisering over inkomensverzekeringen
 Werkgevers en werknemers
 Ziekteverzuim
 Inkomensvoorzieningen voor werknemers
 De ondernemer
 Inkomensvoorzieningen voor de ondernemer
 Vertaling naar de praktijk
 Integrale klantcases Wft inkomen 

Vooropleiding
Om deze opleiding te volgen heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Wel adviseren wij u de opleiding "Omgaan met klanten" te volgen omdat dit de basis is van onze andere Wft opleidingen.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit acht modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module bent u gemiddeld enkele uren studietijd kwijt.

Examen
Het examen is niet inbegrepen bij deze opleiding. U kunt zich aanmelden bij een erkend exameninstituut op basis van haar voorwaarden.

Proefles en start opleiding
U kunt direct en zonder kosten een proefles volgen via de knop hierboven. U kunt uw opleiding direct starten via de knop 'Probeer' hierboven.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis uitsluitend via een gesprek wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan zoals kabel. Het is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedback formulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Na afloop van de opleiding ontvangt u een digitaal certificaat na het invullen van een feedback formulier.

Disclaimer © 2015/2016
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Aan de vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.