TMap NEXT® Test Engineer

TMap NEXT® Test Engineer

TMap NEXT® Test Engineer

Met deze e-learning leert u gestructureerd, effectief èn efficiënt testen met behulp van TMap NEXT®.

Meer info

Gestructureerd, effectief en efficiënt testen met TMap NEXT®. Organisaties worden zich bewust van de afhankelijkheid van de informatiesystemen die ze gebruiken. Hierdoor is de aandacht voor de kwaliteit van de informatiesystemen die in productie worden genomen sterk toegenomen. Testen is één van de belangrijkste manieren om vast te stellen of een informatiesysteem voldoet aan de kwaliteitseisen.

Tijdens dit opleidingstraject leert u hoe u gestructureerd, effectief èn efficiënt kunt testen met behulp van TMap NEXT®.

TMap NEXT®: Een gedegen fundament voor testen

Tijdens dit opleidingstraject leert u hoe u gestructureerd, effectief én efficiënt kunt testen met behulp van TMap NEXT®. Interactieve E-learning modules behandelen de theorie op dynamische wijze. Deze opleiding zorgt daarmee voor een gedegen fundament en kan worden beschouwd als dé basisopleiding op het gebied van testen. Tijdens deze opleiding worden de vier essenties waarop TMap NEXT® is gebaseerd behandeld:

- TMap® is gebaseerd op een Business Driven Test Management-aanpak;
- TMap® geeft een volledige beschrijving van het testproces, waaronder testfasen, testactiviteiten, testproducten en testverantwoordelijkheden;
- TMap® bevat een complete ‘gereedschapskist’ met onder andere technieken, checklists, testorganisatiestructuren, testomgevingen, testtools en procedures;
- TMap® is een adaptieve methode en derhalve geschikt voor alle omstandigheden.

Deze E-learning TMap NEXT® Test Engineer combineert de opleidingen Resultaatgericht Testen met TMap NEXT® en de examentraining TMap NEXT® Test Engineer in één dynamisch traject.

Het opleidingstraject bestaat uit interactieve E-learning modules die de theorie op een dynamische wijze behandelen. Deze modules maken onder andere gebruik van animaties en opdrachten voor het testen van een echte webapplicatie.

Officiële voorbereiding op het EXIN Examen: TMap NEXT® Test Engineer

De E-learning modules behandelen de volledige examenstof van het algemeen erkende EXIN examen TMap NEXT® Test Engineer. De modules maken gebruik van animaties, oefenvragen, opdrachten voor het testen van een echte webapplicatie en een proefexamen. Het opleidingstraject heeft daardoor nog meer theoretische en praktische diepgang dan de traditionele klassikale opleidingen.

Na het volgen van dit opleidingtraject kunt u tests specificeren en de dekkingsvormen en testtechnieken toepassen. Bovendien ervaart u hoe het is om op basis van uw eigen testscripts een test daadwerkelijk uit te voeren.